Jdi na obsah Jdi na menu

Podmínky a průběh návrhu

Děkujeme za Váš zájem o naše služby.

Návrh provádíme na základě osobní schůzky, kde je nutné zaměřit navrhovaný prostor a důkladně poznat požadavky a vkus zadavatele.

Po zaměření a upřesnění veškerých náležitostí je vytvořen první návrh ve 3D, který je pro klienta převeden do dostatečného počtu jpg. obrázků.

Zhotovené obrázky je možné zaslat prostřednictvím emailu nebo osobně přivést na další schůzku, kde je možné řešit i případné změny.

Z vizualizace, která již odpovídá veškerým požadavkům klienta, jsou následně vytvořeny pohledy na stěny s dostatečným počtem kót, které umožní výrobu a následné umístění nábytku.

Dalším krokem je upřesnění veškerých materiálů, ze kterých bude nábytek zhotoven, jaká bude podlahová krytina, obložení stěn, výběr spotřebičů umístěných v interiéru a je možné navrhnout i vhodný typ osvětlení.

Z důvodu správného provedení případných stavebních úprav jsou dále zhotoveny potřebné plány.

Cena návrhu

Návrh obsahuje zaměření požadovaného prostoru, vytvoření vizualizace podlé přání klienta, zhotovení pohledů na stěny, případně plány instalací.

Návrh                   1500,- až 3500,- Kč  dle složitosti návrhu

Změny                 200,- až 600,- Kč dle složitosti a množství

Cesta                    6 Kč/km

Platební podmínky

Na první schůzce je požadována záloha ve výši 1000,- Kč z důvodu neseriózního jednání některých klientů. Tato částka je následně odečtena od konečné ceny návrhu.

Konečná cena je vyčíslena po dokončení a schválení návrhu klientem a je zaslána faktura elektronicky nebo přivezena osobně.

Platbu lze provést hotově nebo bankovním převodem.

V případě realizace projektu naší firmou jsou veškeré náklady spojené s návrhem zdarma a jsou odečteny po dokončení od ceny realizace.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Georgewaity - Exploiting A "UNKNOWN" Marketing Secret

2. 3. 2024 17:19

<Insane>Hack] Unique A.I. App Makes Us $635/Day

https://www.youtube.com/watch?v=z0aiLF3Sz7E